Over UNIK Wijnhuis

UNIK Wijnhuis Leeuwarden staat voor exclusiviteit, persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer waar klanten en medewerkers onder het genot van een goed glas wijn of het beleven van een top kwaliteit champagne gezellig samen zijn. 

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om de particuliere en zakelijke markt te benaderen. Voor de horeca en catering markt zijn wij een groothandel die inspeelt op de locale behoefte. Verder hebben wij voor een conceptmatige aanpak gekozen om zo op een duidelijke manier in te spelen op de wensen van de klant. 

Ben je een wijnliefhebber, heb je zin in een gezellig avondje wijn proeven en wil je je buren en/of vrienden nog beter leren kennen? Bij UNIK Wijnhuis ben je dan op het juiste adres!

Logo

Het logo is opgebouwd uit 4 vierkante blokjes die samen een groot vierkant vormen. De vier vierkanten staan voor de 4 unieke speerpunten van Unik Wijnhuis. Het rode blokje treedt iets buiten het kader en vertegenwoordigt jou als klant. Dit blokje wordt symbolisch samengevoegd met de andere drie blokjes waardoor er een eenheid ontstaat. 

De betekenis van de kleuren:

Wit:           transparant en eenvoud, 

Rood:         vertrouwen en ondernemen, 

Lila:           creatief en partnership,

Grijs:          kwalitatief hoogwaardig en kostenbesparend.


UNIK Wijnhuis
 ondersteunt goede doelen die affiniteit hebben met eten en drinken.

 

Naam UNIK Wijnhuis


In 2006 zijn wij gestart met UNIK Wijnhuis. In de voorbereiding hadden wij moeite met het vinden van de juiste bedrijfsnaam. We wilden graag anders dan anders, zowel in het product als in de uitstraling van het bedrijf. Zelf kwamen we hier niet uit. Toen hebben we dit aan God voorgelegd en Hem de vraag gesteld als U het goed vindt dat wij het wijnhuis oprichten, wilt U ons dan voorzien in een bedrijfsnaam. Gerda en Daniël waren op Internet aan het zoeken en door een mis communicatie kwam Gerda bij UNIK terecht. Anders dan anders in het Zweeds. Te afstandelijk zei Andreas het moet dichter bij de klant. Daniël, je kunt het uitspreken als U en Ik. Dichterbij de klant kon niet en zo zijn wij aan UNIK gekomen. Wij geloven in een levende God en zijn zoon Jezus Christus die ons in alles voorziet wat we nodig hebben.Unik = anders dan anders, Unieke wijnen en wij zijn er voor U als klant “U en ik”