wijnklik-unikwijnhuis

Wijnklik.nl en Unik Wijnhuis samen verder in online wijnhandel.

Wijnklik.nl hield zich enkel bezig met de online verkoop van wijn, port en madeira aan de zakelijke- en particulier markt.
Unik Wijnhuis houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van wijn en gedistilleerd in de twee wijnwinkels in Leeuwarden, alsmede de verkoop hiervan aan de zakelijke markt.

Door deze twee activiteiten samen te voegen ontstaat een complete retail organisatie in wijn en gedistilleerd, en kunnen we onze klanten in heel Nederland en daarbuiten bedienen. Alle systemen, ruimtes, en medewerk(st)ers worden zo ten volle benut. De online activiteiten versterken de winkels, en de winkels versterken de online activiteiten. Een echte win-win situatie dus.

We staan voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen concurrerende consumentenprijzen, en proberen in onze communicatie dicht bij de klant te blijven.
Regelmatig versturen we nieuwsbrieven waarin wij onze klanten op de hoogte brengen van de meest prachtige en spectaculaire aanbiedingen in uitgesproken wijnen en gedistilleerd. De klant kan d.m.v. e-mail of telefoontje direct contact maken met de mensen achter Unik Wijnhuis indien gewenst. U en ik dus; Unik Wijnhuis.

De online wijnwinkel van Unik wijnhuis en Wijnklik.nl is ingedeeld in zeer handige smaakgroepen zodat iedere unieke klant juist díe wijnen ziet, die in het gekozen smaakprofiel passen. Dat maakt het zoeken naar een voor de klant “lekkere” wijn een stuk gemakkelijker.  Eenmaal het juiste smaakprofiel gevonden kan de klant naar hartenlust variëren, want de gekozen wijn past, ook al door de duidelijke smaakomschrijving,  nagenoeg altijd.

U kunt bij Wijnklik / Unik Wijnhuis ook 1 fles bestellen en laten afleveren. Dit omdat wij ook in het hogere segment wijn en gedistilleerd en ook Voss water aanbieden, die niet altijd per 6 of 12 eenheden worden aangekocht. De bezorgkosten zijn: van 1 t/m 5 flessen € 15.00 per bezorging.
Van 6 t/m 11 flessen € 6.50 per bezorging, en vanaf 12 flessen is bezorgen geheel gratis.
Betalen geschiedt vooraf via I-deal of factuur.

Meldt u zich in de online wijnwinkel nu aan voor de nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte. Wij hopen u nog vaker te kunnen begroeten in onze wijnwinkels van Unik Wijnhuis en Wijnklik.nl 

 

Aanmelden kan hier